Dakonderhoud

Een bestaand laten onderhouden en voorkomen van lekkages in de toekomst. Wij kunnen ieder dak schoonmaken en in de toekomst onderhouden.

Dak in goede staat houden

Nadat een dak is geplaatst zal deze er vaak weer vele jaren tegenaan kunnen. Hierdoor wordt vaak uit het oog verloren hoe belangrijk het is om deze te onderhouden.

Ieder dak zal hierin verschillen en heeft op een andere manier aandacht nodig. Bij dakpannen zijn wij voorstander om ze te voorzien van een coating. Waarbij een plat dak het controleren van de afwatering op jaarlijkse basis een goede start is.

Twijfel je zelf over het onderhoud en wil je hier onze dakspecialist naar laten kijken?

Hulp nodig op het dak?

Interesse in onze dakservice, kom direct in contact met Hendriks dak via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een verzoek via het contactformulier

085 004 5490

Particuliere woning

Voor woonhuizen zijn wij inzetbaar, hierbij kan het gaan om een klein dak van een paar vierkante meter tot gehele daken. Hierin maken wij geen onderscheid en we staan voor ieder dak gereed om mee te denken om het dak toekomst bestendig te maken en om het dakonderhoud op ons te nemen.

Bedrijfspand of VVe

Heb je een groter vraagstuk en gaat het om een dak van enkele 100en m2, dan komen we graag in contact om zo specifiek mogelijk de wensen te noteren. Waar nodig maken we een afspraak om op locatie te komen kijken om hier uiteindelijk een offerte voor uit te brengen.

Wat te verwachten van ons dakonderhoud

Het eerste aspect van dakonderhoud is het controleren op eventuele beschadigingen:

  • Scheuren
  • Losse dakpannen
  • Lekkages
  • Schade aan schoorsteen

Wij zorgen ervoor dat deze problemen zo snel mogelijk worden verholpen om verdere schade aan het dak en de binnenkant van de woning te voorkomen.

Ten slotte moet ook gelet worden op de staat van isolatie en ventilatie. Slechte isolatie kan zorgen voor warmteverlies en hogere energiekosten. Zorg ervoor dat eventuele isolatieproblemen worden aangepakt. Hierin kunnen wij ook altijd adviseren.

Kortom, het periodiek uitvoeren van dakonderhoud is cruciaal om problemen tijdig op te sporen en te verhelpen. Het zal niet alleen de levensduur van het dak verlengen, maar ook bijdragen aan een comfortabele en energiezuinige woonsituatie.

Nieuwsgierig geworden?

Kom in contact met Hendriks Dak en we samen zullen we het gesprek aangaan om de wensen duidelijk te krijgen.