Veel gestelde vragen

Veel dezelfde vragen, hier een overzicht om u ook verder te helpen

Wat zijn de kosten van de werkzaamheden?

Hoe hoog de kosten zijn kunnen wij aangeven na het aanvragen van een offerte waarin de werkzaamheden worden omschreven. Wij werken veelal op basis van een vaste prijs voor de klus. Onze prijzen zijn heel scherp en transparant. Vraag direct een offerte aan

Kan er over onze oude dakleer een nieuwe laag worden gelegd?

Als de onderlaag hiervoor geschikt is, dan kunnen wij hier zonder problemen een nieuw laag van dakleer overheen plaatsen. Dit heeft ook onze voorkeur omdat dit voordeliger zal uitpakken en het een extra beschermlaag geeft. De bestaande laag moet hier wel de mogelijkheden toe geven.

Zijn er kosten verbonden aan een dakinspectie?

Het aanvragen van een dakinspectie is volledig gratis. Het advies wat wij vervolgens geven is vrijblijvend. Als er een lekkage of verbeteringen zijn, is het mogelijk dat wij hier een offerte voor opstellen, geheel naar jullie wens.

Komen jullie ook bij ons in de regio langs?

Met ons landelijk netwerk aan dakdekkers kunnen wij verzekeren ook bij jou in de regio langs te komen. Met het voordeel dat wij op meerdere plekken gevestigd zijn, hoeven wij hiervoor ook geen voorrijkosten te rekenen.

Is een stormschade verzekerd?

Is er schade aan het dak ontstaan door gevolg van een storm, dan is deze vaak gedekt door de verzekering. Bij schade komen wij graag op korte termijn langs om zo verdere schade in de woning te kunnen voorkomen. Wij helpen ook waar nodig om de kosten via de verzekering te verhalen.